Det finns inget bättre än att få umgås med den människa som man älskar ofantligt mycket. Att få somna bredvid sin partner och starta dagen med sin bättre hälft är en sak som är oslagbart. Men sedan finns det stunder som inte alls är lika roliga.

1. Dela intima detaljer med sina vänner

Okej, typ alla gör det. Men att gå in på för mycket detaljer med sina vänner kan vara skämmigt för den personen det handlar om. Dela gärna intima grejer men varför gå in på detaljerna? Gör du det kan du likaväl bjuda in din vän till sovrummet.

2. Blir för full bland folk

Det blir jobbigt i längden om din partner alltid ska bli för full när ni är ute med folk. Att bli för full någon gång det kan alla bli, men händer det att din partner ALLTID ska spy när ni drar ut på krogen så är det bara skämmigt. Drick med måtta!

3. Dansa roligt men pinsamt

Fantastiskt att släppa loss och dansa. Men om man leker kung på dansgolvet men bara vinglar in i alla och ser rolig ut så blir det faktiskt lite pinsamt.

4. Flörta med andra människor

Om ni är ett par så kanske ni inte borde flörta med allt och alla. Det kan bli lite pinsamt om du börjar flörta med den tjejen som du presentera din flickvän för alldeles nyss.

5. Dra dåliga skämt

Skämt är roliga. Men ibland måste man känna efter vad det är för typ av människor som är i ens omgivning. Att dra fräcka och råa skämt kanske inte passar in bland människorna där du är. Då blir det bara pinsamt om du drar världens råaste skämt.

6. Ha dåligt bordsskick

MEN HALLÅ! Snälla, har du aldrig sett mat förut? Sluta smaska och slafsa. Jag lovar att maten kommer räcka till dig också. Det är bara pinsamt om du går loss på maten som du aldrig sett mat förut.

7. Visa för mycket känslor för varandra inför andra människor

Okej, vi har förstått att ni är kära. Men måste ni sitta ihop var ni än ska gå? Jag menar, ni kan väl åtminstone släppa varandra när ni går på toaletten.

8. Att vara klumpig

Om din partner är extremt klumpig så kan det bli skämmigt ibland. Tänk dig själv om ni sitter på finaste middagen med den nya chefen sedan är din partner extremt klumpig och du sumpar chansen på en gång.

9. Att skryta

Det är okej att skryta, men när man skryter så mycket att man hör att det inte ens är sant så blir det bara skämmigt.

 


Gilla oss på Facebook, klicka på knappen: