Så många människor blir kära i fel person och låter den personen få dem att känna att de inte är lämpade att bli älskade. Det är inte rätt för varje människa är värd obegränsat med kärlek.

Oavsett om du är singel eller i ett dåligt förhållande så borde du alltid ha en förståelse för hur värdefull du är och hur värdefull du kan vara för någon annan. Om det krävs att du är singel i några år tills du äntligen träffar någon som känns som den rätta så är det värt det.

Om du inte är redo så vänta. Om den andra personen får dig att tvivla så är det inte värt att gå vidare. Vänta tills det inte är några som helst tvivel från varken din eller den andra personens sida.

Vänta på ditt speciella ögonblick. Vänta på din anledning att le varje morgon. Vänta på den som är villig och redo att vara din lagkamrat resten av livet. Att tvinga sig någonting är inte detsamma som att göra det för man är förälskad. Och den personen finns fortfarande där ute, det är värt att vänta på det.

Bra relationer gör så att du känner dig kraftfull medan dåliga relationer får dig att känna dig maktlös. Den felaktiga personen kommer att tömma dig på energi långt innan din dag ens börjat medan den rätta personen ger dig energi från soluppgång till solnedgång.

Kärleken som finns är enorm.

Om du vaknar varje dag med huvudvärk från den du är med, kan det vara dags att omvärdera den personen i ditt liv. Att vara lycklig är fortfarande ett val som du har möjlighet att välja varje dag.

Det är inte förrän vi uppskattar det vi har som vi kan känna lycka. Lev livet varje dag som om det vore den sista.

Ikväll när du går och lägger dig, tänk på 10 saker som gör dig lycklig och som du är tacksam för. Vakna sedan imorgon och var lycklig för det du har. Tro mig, du kommer att känna dig mycket lyckligare imorgon än vad du gjorde när du vaknade i morse om du gör övningen ovanför.

Lycka är ett val – inte någonting som kommer per automatik.

Sprid lycka! Dela artikeln vidare med dina vänner.


Gilla oss på Facebook, klicka på knappen: