Att mycket handlar om sälj är vi medvetna om. Butiker placerar varor på ett särskilt sätt i butikerna som ska locka kunder att stoppa ned så mycket som möjligt i sin varukorg – det är inget nytt. Hyllorna innan kassorna brukar vara proppfulla med godis och andra godsaker som ska locka oss att genomföra ett sista minuten-köp.

Det var när tv-profilen Peter Jihde var på en Coop-butik i Lidingö som han gjorde upptäckten som fick honom rasande.

”Fy fan COOP!”, skriver Jihde på Instagram.

Tv-profilen valde att skriva av sitt vrede mot Coop på Instagram. Peter Jihde är diabetiker och efter att han upptäckt att apelsinchokladen låg mitt bland apelsinerna på fruktavdelningen så blev han rasande.

Tillbaka på hemmaplan. Tack Barndiabetesfonden i Lund för fint arrangemang. Och tack alla ni som kom och lyssnade. #jihdesdiabetes

Ett inlägg delat av Peter Jihde (@jihdesdiabetes) Maj 18, 2017 kl. 3:41 PDT

”Fy fan COOP! Choklad i fruktdisken är något av det lägsta jag varit med om. Gör om! Gör rätt!”, skrev Jihde ilsket på Instagram följt av hashtaggen #jihdesdiabetes, enligt Aftonbladet.

Det dröjde inte länge förrän inlägget gick viralt och människor börja hålla med om att det var förskräckligt och oansvarslöst av Coop. Samtidigt så var det några som tog det med glimten i ögat och såg det som ett skämt.

Efter att han fått syn på det så ska Jihde enligt uppgifter till Aftonbladet ha bestämt sig för att säga åt butikschefen på skarpen – som även tog det på allvar och åtgärdade det snarast.

Jihdes inlägg försvann och ersattes istället med en bild på en banan där det står ”Snyggt hanterat Coop. Tack! /P”. Till denna bild hade han även skrivit bildtexten ”Gjort om. Gjort rätt”.

Gjort om. Gjort rätt.#jihdesdiabetes #coop

Ett inlägg delat av Peter Jihde (@jihdesdiabetes) Sep 6, 2017 kl. 9:20 PDT

Håller du med Peter Jihde? Låt oss veta i kommentarerna.


Gilla oss på Facebook, klicka på knappen: