Alla kan vi nog räcka upp en hand och säga att vi har blivit illa behandlade någon gång. Men få har nog tvingats utstå samma mardröm som frun i den här berättelsen. För inte nog med att hennes make, efter 37 års långt äktenskap, var otrogen med en yngre kvinna. Han dumpade även frun – och sparkade ut henne från huset för att kunna leva med sin älskarinna.

En sådan sak hade naturligtvis varit svårt för de flesta att handskas med. Men den här frun, hon bestämde sig för att ta omedelbar revansch… och det var genom ett av de mest geniala sätt jag läst.

Den fiktiva historien har snurrat på nätet ett bra tag, men poängen är lika relevant för det – jävlas ALDRIG med fel person. Jag ville i alla fall gärna dela den med er, och jag rekommenderar alla att försöka hänga med till twisten i slutet av historien… jag lovar, det kommer vara värt det!

loading...

Foto: Pixabay

Efter 37 års äktenskap dumpade Jake sin fru för sin unga sekreterare. Hans nya flickvän krävde att de skulle bo i Jake och Ediths lyxvilla och eftersom Jakes advokater var både bättre och välavlönade fick han som han ville rätten.

Han gav Edith, numera hans ex-fru, 3 dagar på sig att flytta ut.

Den första dagen tillbringade hon med att packa ned tillhörigheter i flyttkartonger.

På den andra dagen ringde hon flyttfirman som kom och hämtade allt.

På den tredje dagen satte hon sig ner för sista gången vid husets vackra matsalsbord med levande ljus. Hon satte på lite lugn bakgrundsmusik och fixade ihop en sista festmåltid med räkor, en burk kaviar och en flaska Chardonnay.

När hon ätit färdigt gick hon in i varje rum i det stora huset och stoppade räkor och räkskal, som hon doppat i kaviar, i det lilla ihåliga utrymmet på alla gardinstänger. Hon städade sedan upp i köket och åkte därifrån.

När mannen återvände med sin nya flickvän var allt frid och fröjd hos de nyförälskade paret.

Men sedan hände något. Efter ett tag började huset lukta.

De försökte med allt. Det städade och ventilerade. Alla utrymmen och gick igenom ventilationsgångarna för att se om det möjligen fanns några döda gnagare som låg och ruttnade. Alla mattor kontrollerades och de satte upp luftrenare överallt. De ringde Anticimex som kom och kollade allt, det gick så långt att paret fick flytta ut några dagar.

Men ingenting fungerade.

Folk slutade komma på besök. Hantverkare vägrade att arbeta i huset. Städerskan slutade.

Till slut stod de inte ut längre, de beslutade sig för att flytta. En månad senare hade de fortfarande inte hittat någon köpare till sitt stinkande hus, trots att de gått ned till halva priset.

Ryktet gick på byn och så småningom började även de lokala fastighetsmäklarna lägga på luren när de ringde. Till slut var de tvungna att låna en stor summa pengar från banken för att köpa ett nytt hus.

I samband med detta ringde ex-frun Edith upp Jake och frågade hur det gick. Han berättade historien om problemen med huset. Hon lyssnade artigt och sa att hon saknade sitt gamla hem hemskt mycket. Hon var till och med villig att sänka sina ekonomiska anspråk i skilsmässouppgörelsen om hon kunde få huset tillbaka.

Inte så dumt, tänkte Jake. Hans ex-fru kunde omöjligt veta hur jäkla illa det faktiskt luktade i huset.

De kom överens om att hon skulle få köpa huset för en tiondel av vad det egentligen var värt, bara hon skriva på papperna samma dag. Inom en timme hade Jakes advokater fixat i ordning pappersarbetet och Edith skrev på.

En vecka senare stod mannen och hans nya flickvän och log när de äntligen såg flyttfirman packa ned allting som skulle med till deras nya hem.

Inklusive samtliga gardinstänger.

Var inte snål nu, dela denna historien med dina vänner om du också tyckte att fruns revansch var briljant!

loading...

Foto: Shutterstock