Det var det absolut värsta som kunde hända.

Courtney Hills älskade make Brian hade länge tjänstgjort som soldat i den amerikanska armén. Han hade varit stationerad i allt från Irak till Kuwait och Afghanistan och trots att han genom åren hamnat i många farliga situationer så kom Brian alltid hem oskadd.

Så småningom sade han också upp sig från armén för att satsa på familjen. Han hade klarat sig helskinnad från det tuffa arbetet, nu kunde familjen äntligen bygga ett liv och en framtid ihop… trodde de. Men i februari 2016 var tragedin ett faktum.

När Courtney Hill nåddes av nyheterna rasade hennes liv samman.

Brian hade omkommit i en tragisk bilolycka.

Kvar lämnades Courtney och parets gemensamma dotter Reagan, som tvingades ta farväl av en underbar make och en fantastisk pappa.

loading...

Bildkälla: Facebook

Innan Brians död hade paret dessutom bestämt sig för att försöka utöka familjen. Samma morgon som Brian dog hade de tagit ett graviditetstest – som var negativt.

Men några dagar senare tog Courtney ytterligare ett graviditetstest. Mitt i sorgen, mitt i planeringen för begravningen fick hon så de överraskande nyheterna: hon väntade barn igen.

Så när begravningen väl ägde rum, då stegade Courtney fram till Brians kista. Sedan viskade hon ”Älskling, du ska bli pappa igen” i sin avlidne mans öra.

loading...

Bildkälla: Facebook

Månaderna passerade och Courtney bearbetade sin sorg. Hon försökte, så gott hon kunde, att anpassa sig till den nya vardagen som ensamstående mamma.

Så småningom började Courtney dock plågas av svåra buksmärtor. Av rädsla för ett missfall, sökte hon upp sin läkare.

Hon var förberedd för det värsta… när hon plötsligt fick ytterligare nyheter som omkullkastade hennes värld. Läkarna kunde se två pojkar och en flicka på ultraljudet – Courtney väntade trillingar!

loading...

Bildkälla: Facebook

”Jag var helt mållös. Men jag var också överlycklig över att få ytterligare tre leenden som påminner om Brian”, säger Courtney Hill i en intervju med CBS Chicago.

Men Courtney skulle fortsätta slitas mellan hopp och förtvivlan.

25 veckor in i graviditeten inträffade nämligen en ny tragedi. Läkarna avslöjade då att en av trillingarna inte hade några hjärtslag.

loading...

Bildkälla: Facebook

Återigen krossades Courtneys hjärta. Men som ni redan har förstått är det här en historia där glädje och sorg är tätt sammanflätade med varandra. I all sorg brukar ljuset ha en förmåga att tränga sig in – och så även för Courtney.

Den 21 september föddes nämligen de två andra bebisarna, Miles och Harper. Och de var helt friska!

”Många trillingar får stanna veckor på intensivvårdsavdelningen. Men inte i mitt fall, alla åkte hem dagen därpå. Vi har lidit, men vi har också välsignats med små mirakel”, säger Courtney Hill.

loading...

Bildkälla: Facebook

Tillsammans med dottern Reagan är Miles och Harper mamma Courtneys stolthet och glädje. Hon kallar inte bebisarna för tvillingar – utan trillingar som saknar sin bror.

Naturligtvis hon sörjer sin man och sin förlorade son, men hon finner styrka i de som fattas henne men ändå vakar över familjen.

Hon ser fram emot att uppfostra sina barn, för hon vet hur stolt pappa Brian skulle vara över dem!

loading...

Bildkälla: Facebook

Courtney har med egna ögon upplevt hur bräcklig lyckan kan vara – och har därför lärt sig att uppskatta varje dag med sina små älsklingar.

Familjen har inte haft det lätt, men tack vare stödet från vänner och familj ser Courtney ljust på framtiden. Samtidigt kommer hon för alltid att hedra sin älskade make.

”De kommer alla att få veta om sin pappa. Från militären, till en familjefar… han var den riktiga hjälten. Han var en otrolig man, alltid villig att hjälpa andra. Han var helt enkelt en otrolig pappa och make. Han var perfekt”, säger Courtney Hill.

loading...

Bildkälla: Facebook

Jag är så imponerad över den ensamstående mamman Courtney, som trots alla motgångar försöker vara positiv och se fram emot vad livet har att erbjuda.

Gilla och dela gärna för att önska Courtney och hennes fina barn all lycka till i framtiden!