Att få reda på att man väntar barn brukar vara glada nyheter för alla förväntansfulla föräldrar. Att dessutom få reda på att det är två små barn i magen innebär dubbel glädje.

Enäggstvillingarna Leah Rose och Ava Marie föddes i Kalifornien, USA, den sjunde juli 2010.

Det dröjde inte länge innan Mamma Jaqi började få kommentarer om hur vackra hennes döttrar var.

#tbt #2monthsold #7yearsagotoday #twopeasinapod – – – – #fashion #girlmodel #la #zurimodelandtalent #dreamraytalent #modelkids #girlsfashion #photos #photography #portraits #twins #kids #beautiful #twinmodels #identicaltwins #beauty #double #models #twinning #sisters #lamodels #ocmodels #identicaltwinmodels #kidsfashion #kidsmodels

A post shared by Ava Marie & Leah Rose (@clementstwins) on Sep 21, 2017 at 8:42am PDT

Redan vid sex månaders ålder hade de fått sina första modellkontrakt. Men Trebarnsmamman insåg att livet var svårt att få ihop med tre barn, och det var därför hon avböjde de erbjudanden som dök upp.

När flickorna fyllde sju, den sjunde juli 2017 såg Jaqi det som ett tecken (7/7/2017). Hon lade ut ett foto på sina tjejer på Instagram men hade ingen aning om hur omtyckt bilden skulle bli.

loading...

Facebook/Jaqi Clements

Clements tvillingarna blev stjärnor över en natt, och många modellagenturer ville skriva kontrakt med tjejerna.

Tvillingtjejerna som alltid gillat att stå i centrum ville gärna ge modellandet en chans efter att mamman kommit med förslaget.

För varje dag som gick fick tvillingarnas Instagram-konto fler och fler följare.

loading...

Facebook/Jaqi Clements

Människor över hela världen beundrar nu tjejernas skönhet och vissa säger till och med att de är ”de vackraste tvillingarna i världen”.

Nu har det gått tio år sedan flickorna fick sina första modellkontrakt, och det var inte svår att få nya.

Nästan varenda agentur som mamma Jaqi kontaktade svarade och ville träffa tjejerna. Och på bara några månader hade flickornas Instagram gått från 15 000 följare till över 150 000. De har i skrivande stund 209 000 följare.

loading...

Facebook/Jaqi Clements

Idag har tjejerna kontrakt med två olika modellagenturer där även deras två år äldre bror är signad.

De har dessutom vunnit flera kontrakt för olika barn-klädmärken.

Nu har modellandet blivit någonting som involverar hela familjen. Föräldrarna har slutat på sina vanliga jobb och reser istället med sina barn på olika jobb.

Självklart ska barn inte tvingas att göra någonting de inte vill, men så länge de vill och tycker att det är roligt ser jag inget problem med att de fortsätter modella.

loading...

Facebook/Jaqi Clements

Även om skönhet sitter på insidan måste jag hålla med om att Ava och Leah verkligen är otroligt vackra. Dela om du håller med!