Alla vet att mobbning är någonting dåligt, hemskt och fruktansvärt som inte borde få finnas.

Även om vi alla vet det får vi dagligen höra talas om barn och vuxna som far illa. Vissa så illa att de inte ens vill leva längre.

Jak var bara 7 år när han utsattes för så grovt våld av sina skolkamrater att han var tvungen att läggas in på sjukhus i nästan en vecka. Men historien börjar inte där.

loading...

Facebook

Varning för starka bilder i artikeln!

Jak var precis som vilken sjuåring som helst. Energisk, levnadsglad och omtänksam.

Enda till han började mobbas i skolan. Han utsattes för glåpord, psykisk terror och tillslut även fysiskt våld.

Jak var van att bli piskad med hopprep, stucken med häftstift och slagen med tennisracket i ansiktet. Men en dag spårade det hela ur och Jak blev ordentligt misshandlad. Enligt brittiska The Daily Mail ska hans huvud ha dunkats i en lyktstolpe.

loading...

Facebook

Jaks mamma, Laney, tog med sin son till sjukhuset dagen efter misshandeln då hans huvud svullnat upp rejält. Men efter att Jak fått träffa en läkare skickades han hem igen.

De kunde inte göra någonting åt hans hjärnskakning.

Dagar senare blev han inlagd och var tvungen att opereras på grund av sina skador. Sex dagar fick Jak stanna på sjukhuset och behövde kraftiga smärtstillande.

Laney anmälde händelsen till polisen, med de kunde inte göra någonting eftersom att mobbaren var under 10 år.

Medan Jak var inlagd på sjukhus kunde mobbaren fortsätta leva sitt liv som vanligt.

Polisen medger att de har fått in en anmälan och jobbar tillsammans med skolan och föräldrarna för at försöka reda ut vad som hände.

loading...

Facebook

Det var efter att mamman, som inte vill gå ut med sitt efternamn, lagt ut ett Facebook-inlägg om händelsen som Jak blev känd blev hela världen.

Han har sedan dess fått ett stort stöd från allmänheten.

Vi måste göra någonting drastiskt för att ta tag i problemen med mobbning.

Det är ju något allvarligt fel om barn som inte ens fyllt 10 slår och ett annat barn så illa att det måste läggas in på sjukhus.

Dela gärna med dig om du har några bra idéer på vad vi kan göra i kommentarerna nedan.

loading...

Facebook

Hjälp oss att sprida denna historia genom att klicka på dela-knappen nedan. Tillsammans kan vi förhoppningsvis få slut på eller i alla fall minska problemen med mobbning!