Den 30 augusti hittade polisen en död bebis i en gunga i amerikanska staden Iowa. Då pojkens lik hade börjat ruttna och maskar fanns i blöjan kunde de konstatera att pojken varit död i flera dagar. Anledningen till varför skulle komma att skaka både polisen och media.

Efter ett tips tog sig amerikansk polis in i 20-åriga Cheyanne Harris och 28-årige Zachary Koehns hem i Iowa. Där hittade de parets fyra månader gamla bebis Sterling död i sin bebisgunga, i form av ett lik som höll på att ruttna.

Obduktionen avslöjade sanningen

Föräldrarna tog genast in på förhör, men båda nekade till brott och sa att sonen mådde bra när de senast kollade till honom. Enligt pappans vittnesmål så skulle flickvännen ha tittat till honom vid nio på morgonen, och då var han som vanligt. Men att när de tittade igen vid lunch ska han ha varit död. Saken var bara att obduktionen visade att pojken var undernärd och inte fått sin blöja bytt på en vecka, vilket avslöjade att bebisen suttit på samma plats i cirka sju dagar, det berättar Daily Mail.

 

loading...

Facebook/Cheyanne Harris

Har också en tvåårig dotter

Eftersom att alla bevis talar för att paret medvetet haft ihjäl sin son genom att lämna honom utan skötsel så är de nu åtalade för mord. Paret har också en tvåårig dotter, men riskerar livstids fängelse om de fälls.

Det här är bland det mest fruktansvärda jag hört. Vissa personer är inte lämpade att skaffa barn. Dela gärna om du håller med.