I lördagens avsnitt av ”Så mycket bättre” talade Kikki Danielsson om svåra saker som alkoholism och tuffa uppväxtår.

Artisten fick stöd av både vännerna i programmen men också av tittarna som tyckte det var starkt att berätta.

Men Kikki är också känd för att kunna skoja till det om saker och ting, och denna skräckinjagande Hannibal Lector-liknande mask är ett tydligt exempel på det. När jag först fick syn på bilden blev jag lite skraj, men efter att ha läst på mer om vad det handlar om insåg jag att sanningen inte alls var så läskig.

Och nej, Kikki har inte varit på maskerad!

Vi har alla sett den – Hannibal-masken som skådespelaren Anthony Hopkins bar i skräckfilmerna.

loading...

Youtube

Tidigare i år visade ”Så mycket bättre”-aktuella artisten, den folkkära countrysångerskan Kikki Danielsson, upp sig i något som fansen kanske till en början associerade med Hannibal-masken. Jag hoppade i alla fall till vid en första anblick när Kikki skickade ut den här bilden på sin Twitter i januari i år.

loading...

Twitter/KikkiDee

Men varför hade Kikki Danielsson på sig just denna? En del av förklaringen skrev hon själv ut vid bilden:

loading...

Bild: Twitter

Det handlar alltså om en snarkmaskin, eftersom Kikki haft problem med sömnen, och samtidigt som hon skojar om att hon lever som singel.

– Jag har en snarkmaskin med en sådan där mask man trär över ansiktet. Men jag fick panik en gång när jag råkade få nästäppa under natten och sedan dess har jag inte vågat använda den. Jag vaknade av att jag inte kunde andas, har artisten tidigare berättat för Aftonbladet.

Annars verkar det som om Kikki har det bra, har hon nyligen berättat i en intervju med Allas. Bland annat älskar hon att umgås med sitt barnbarn.

– Det är underbart att både min dotter med familj och min son bor i samma stad som jag numera, i Bollnäs. Vi träffas så mycket som möjligt. Jag hoppas att jag är en bra mormor. Jag tycker mycket om att både leka, busa och läsa. Jag är ju som tur var ganska barnslig fortfarande, säger hon till Allas.

Och fortsätter:

– När jag är med mina barn och mitt barnbarn är jag glad, men när det gäller förhållanden har det ju aldrig riktigt fungerat. Nu har jag stängt alla sådana dörrar, jag är rädd för att bli sårad igen, säger Kikki som levt ensam sedan 2002.

– Efter att ha haft en liten fling med en norrman har jag levt i celibat i 15 år. Klart att det vore kul att ha någon på ålderns höst, men samtidigt vill jag inte bli sambo med någon, snarare att vi kunde träffas då och då – för att äta middag, gå på bio eller resa utomlands, säger Kikki till Allas.

Men Kikki Danielsson har många fans därute som älskar henne – det har inte minst blivit klart under höstens ”Så mycket bättre” där kärleken verkligen flödat i sociala medier i samband med artistens medverkan i programmet.

Titta gärna in på Kikki Danielssons Twitter där hon varje dag är både finurlig och rolig och delar med sig av vardagliga ting.

loading...

Youtube

Dela gärna och gilla om du också älskar Kikki!