Minns du hur glad man var när man fick ett paket Hubba Bubba som liten? För mig finns det ingen smak som andas så mycket barndom och glädje som just Hubba Bubba, och såhär i vuxen ålder kan jag inte tänka mig nåt bättre än att få en svalkande drink som smakar just det. Som tur är behöver jag inte ge mig på att försöka blanda smaken själv, då det äntligen finns en färdig Gin-smak med den underbart bubbliga smaken. Tro mig, det här kommer alla gäster vilja ha.

Det brittiska företaget Sweet Little Gin har förstått att Hubba Bubba är en av världens mest älskade smaker. Därför har dom mitt i den tropiska sommarvärmen lanserat den bubbelgumssmakande likören Bubblegum Gin, som smakar just Hubba Bubba.

 

loading...

Smakar gott med Prosecco

Företaget som ligger bakom Ginsmaken rekommenderar att man serverar sin dryck med is, jordgubbar, lemonad eller tonic, och gärna mint. Det ska även smaka gott att blanda drycken med prosecco.

loading...

Bubba Hubba Bubblegum Gin säljs än så länge bara i Storbritannien, så om du ska dit eller känner någon som ska, passa på.

Dela gärna med fler som skulle gilla denna läskande drink.