Då du ställs inför ett lukrativt erbjudande gäller det att tänka efter en gång extra. Ofta kräver det en uppoffring från din sida och om någonting verkar alldeles för bra så är det vanligtvis också det.

Nu för tiden finns det skrämmande många människor som försöker blåsa andra på pengar och man får verkligen vara på sin vakt för att inte råka ut för bluffmakare. De kan finnas överallt och det gäller att vara extra försiktig när man rör sig på internet eller får samtal från främlingar.

Kvinnan i den här fiktiva, roliga historien trodde att han hade gjort ett riktigt kap, men det visade sig att hon gick på lite av en nit. Tur att det bara är en fräckis – och därför fick jag mig ett riktigt gott skratt när jag kom till sista raden!

Hoppas att även du ska gilla den här godingen!

Sonny var en knubbig man som aldrig hade haft det speciellt lätt på tjejfronten. Han var inte direkt någon kvinnokarl och hade alltid fått kämpa mer än sina vänner för att få till det. Det var dock en trevlig prick som trivdes mycket väl på sitt jobb.

Snuskiga tankar

Där, på kontoret, hade han på senare tid blivit oerhört förtjust i en yngre kollega som hette Sandra. Hon var blond, fräsch, rolig, vacker och otroligt charmig. Så fort Sonny såg henne så kom det upp snuskiga tankar i hans huvud.

Sandra hade dock pojkvän och hade så fort Sonny närmade sig på en firmafest deklarerat att hon inte var intresserad av någon flört på jobbet. Det hade den godhjärtade norrlänningen fått acceptera, men samtidigt kände han att det kanske, kanske, kanske ändå fanns en chans.

loading...

Så en dag tog Sonny steget. Frestelsen blev för stark. Han gick fram till Sandra och frågade om han kunde få ligga med henne för 1 000 kronor.

Men den vackra kollegan svarade som väntat nej, men Sonny insisterade:

– Jag är snabb som blixten. Jag kastar ner pengarna på golvet, du böjer dig ner och när du plockat upp dem så är jag färdig.

Sandra tänkte efter en kort stund och sa sedan att hon måste kolla med sin pojkvän först så att hon inte fattar något förhastat beslut. Så den unga blondinen ringde till sin kille och berättade om Sonnys förslag.

Betalade 2 000 kr

Pojkvännen sa:

– Begär 2 000 kr! Var sedan så snabb att han knappt hinner få ut den ur byxorna!

loading...

Så Sandra gick med på förslaget om Sonny betalade 2 000 kr. Det var helt okej för norrlänningen, som nickade nöjt mot sin vackra kollega samtidigt som de börjar gå mot kontorets vilorum.

En halvtimme går och pojkvännen väntar på att Sandra ska ringa tillbaka, men efter att 1 timme passerat blir han väldigt otålig och ringer upp sin flickvän för att fråga vad tusan som händer.

Sandra svarar flämtandes:

– Jag är ledsen, älskling – men den jäveln betalade i enkronor…

Snälla, DELA vidare om du fick dig ett skratt! Då kan du sprida ett extra leende till dina vänner i dag! Det kommer garanterat att uppskattas!