Det finns många konstiga platser att besöka i världen.

Allt från en penispark till en stuga gjord av choklad – men samtidigt kan det vara spännande och fascinerande att besöka ställen som man aldrig hade väntat sig att hamna på.

Men visste du att det går att bo på ett hotell som ser ut som ett tarmsystem – med tillhörande analöppning.

Jodå, det går!

Det är faktiskt inget skämt, utan verklighet i allra högsta grad. Det är ett hotellrum där du kan spendera natten – och boendet som kallas ”CasAnus” är format som en gigantisk kopia av en del av det mänskliga tarmsystemet.

loading...

Bild: Verbeke foundation

Själva delen där analöppningen ligger har byggts till ett välfungerande rum. Där finns en dubbelsäng, ett bord, en dusch, toalett och andra nödvändiga bekvämligheter som rinnande vatten och justerbar värme.

Strax över 1 000 kr per natt

Hotellet ligger i anslutning till Verbeke Foundation Art Park i närheten av belgiska staden Antwerpen. Den lite udda byggnaden är designad av holländaren Joep van Lieshout, skriver The Mirror.

loading...

Bild: Verbeke foundation

Givet det faktum att skapelsen är formad som ett tarmsystem så är insidan förvånansvärt fin. Inredningen är detaljrik och minimalistisk. Det mesta går i vitt. Fönstren vätter ut mot en vacker omgivning.

loading...

Bild: Verbeke foundation

Att spendera natten här, för två personer, kostar 120 euro, motsvarade strax över 1 000 svenska kronor.

I priset ingår frukost och entré till konstmuséet där du kan kolla in fler spektakulära skapelser.

Verkar det här som något som lockar? Du kan boka in dig på hotellet genom att mejla till [email protected].

Tagga nu någon som du tror hade velat åka hit och få bo i en gigantisk tarm, eller dela den här roliga nyheten med dina vänner!