Lea Jensen var ute och gick med sin hund i helgen när det plötsligt händer något med hennes hund och det börjar blöda ur ett stort öppet sår i ansiktet.

Nu uppmanas andra hundägare att vara uppmärksamma.

Lea Jensen och hennes pojkvän Kenneth var ute och gick med deras hund Morgan i lördags. Plötsligt hör dem ett pip från Morgan som precis gick förbi ett vitt staket.

När dem tittar närmare på staketet ser det till sin stora skräck att vid den nedre delen av staketet satt en kniv som pekade rakt upp i luften. Och denna hade just nu slitit av Morgans tjocka päls upp gett honom ett djupt sår i mitten av ansiktet, farligt nära ögat.

loading...

”Vi hade tur om man kan säga det i de här fallet, hade han fått kniven i ögat hade han nog blivit blind.” skriver hon i ett Facebook-inlägg.

Lea Jensen och hennes pojkvän rapporterade händelsen till polisen, men enligt hundägaren kan polisen inte göra någonting eftersom det inte kan bevisas att någon har satt fast kniven med avsikter att skada någon.

Vilket inte Lea håller med om.

Lea Jensen vill inte fördjupa sig om upplevelsen, men hon säger att Morgan är på gott humör trots den obehagliga upplevelsen och att veterinären tror att han kommer återhämta sig. Han har varit under bedövning men var på söndagen redo att vakna för att sakta återhämta sig.

Dela med dina vänner så andra djurägare kan vara uppmärksamma när dem är ute och går med sina fyrbenta vänner!

Glöm inte att klicka på ”gilla”-knappen här nedan, eller ovan, om du inte redan har gjort det.