Enligt uppgifter som Aftonbladet gick ut med sent på måndagseftermiddagen så har en skådespelare i 50-årsåldern blivit anhållen misstänkt för ett brutalt mord.

Brottsoffret sägs vara en kvinna i 28-årsåldern. Mannen som nu misstänks för mordet sägs ha arbetat tillsammans med många av Sverige mest kända skådespelare.

Nu väntas det förhör med den misstänkta mannen.

– Han kommer att förhöras under eftermiddagen, säger åklagare Malin Kühn.

Det var under söndagskvällen som polisen fick in ett larm vid 23-tiden från en bostad i norra Stockholm. Väl på plats så hittade polispatrullen en död kvinna.

– Vi fick in det som en misshandel. På plats kunde patrullen konstatera att en person var död. Det var ingen tvekan om att det handlar om ett mord, sa Per Gerdin, jourhavande förundersökningsledare vid polisen till Aftonbladet i natt.

loading...

Man i 50-årsåldern är gripen

Mannen som sedan tidigare är ostraffad, är i 50 årsåldern och kunde gripas på platsen. Några timmar efter gripandet så anhölls han och är nu på sannolika skäl misstänkt för mord.

Den mordmisstänkte mannen har tidigare arbetat med flera tunga namn inom den svenska filmindustrin. Bland annat sägs det att han har arbetat med Mikael Persbrant, Samuel Fröler, Helena af Sandeberg, Kjell Bergqvist, Stefan Sauk, Sofia Helin, Mads Mikkelsen och Alexander Skarsgård.

Detta är alltså vad Aftonbladet har lyckats tagit reda på. Att poängtera är att det ännu inte finns några uppgifter om hur mannen ställer sig till misstankarna.