I kvällens avsnitt av ”Bonde söker fru” bryter bonden Susanna Karlsson ut i tårar när hon måste välja en utav deltagarna som är kvar på gården.

Susanna föll för både Jim och Hannes.

– Det var ett rent helvete, säger Hannes Haraldsson om den tuffa inspelningen.

På Susanna Karlssons gård i Valdemarsvik spirar kärleken. Det finns bara ett problem – Susanna har fått känslor för både Jim Wahlström och Hannes Haraldsson.

loading...

I kvällens program måste hon tvingas göra sitt slutgiltiga val och hon bryter redan ihop när hon träffar killarna på morgonen.

– Jag vet inte vad man kan jämföra med. Det är skitsvårt att sätta ord på, säger Susanna till Nöjesbladet.

– Men jag har nog aldrig varit inför ett sånt förnämt val. Jag visste ju att jag hade världens tur och lycka att ändå ha två stycken som jag känner så starkt för. Det var ändå härligt, men det gjorde mig också så ledsen eftersom jag visste att jag skulle såra någon.

Tidigare har hon både kysst Hannes och Jim och det är ingen hemlighet att hon har känslor för båda två.

– Ja, det hade jag. Jag kan inte direkt påstå att jag var fullt kär i någon av dem då. Men jag var verkligen intresserad av att fortsätta träffa dem båda.

loading...

Hannes tycker också att det är tufft inför valet.

– Det var ett rent helvete sista dagen. Det var inte det roligaste man gjort. Man drogs mellan hopp och förtvivlan, säger Hannes.

Stämningen mellan Hannes och Jim har varit väldigt god under säsongen, men inför valet ändrades den.

– Efter Jims dejt så kände man att nu är det på allvar. Man hyste inte agg gentemot den andra, men man förstod att det var på riktigt. Innan dess har vi kunnat hålla en väldigt bra relation, men efter det visste man inte riktigt vad man skulle säga. Man funderade istället väldigt mycket, säger Hannes Haraldsson.

loading...

Jim Wahlström håller med om att stämningen har förändrats.

– Jo, det är klart det stelnade till lite socialt. Men jag tror min och Hannes taktik var lite olika. Jag ville nog skaka av mig känslorna medan han nog mer ville tragga lite mer, gissar jag nu helt vilt. Jag ville skaka av mig. Stänga av genom att vara lite mer social, och tänka på annat.

Men för Susanna dröjde det till sista minuten innan hon bestämde sig vem hon skulle välja.

– Jag bestämde mig dagen D. jag bestämde mig på morgonen. Det var hemskt, det var det verkligen. Samtidigt såg man fram emot att det skulle bli klart så man fick ett slut på eländet, säger hon, till Nöjesbladet.

loading...

”Bonde söker fru” sänds ikväll på TV4 klockan 20:00.