Föräldrarna i Shelby County, USA, fick en överraskning då de noterade att skolan inte kunde öppna fören isen på vägarna hade smält.

Dessvärre fick inte busschauffören Wayne Price meddelandet i tid, han hade redan hämtat upp alla eleverna och insåg att risken för en olycka skulle öka om han körde hem alla barnen igen. Så istället gjorde han det motsatta.

Det Wayne gjorde var inte helt korrekt enligt regelboken, men det blev en överraskning för hans kollegor på skolan i Montevallo, Alabama.

Barnen hade ingen aning om vad som skulle hända när Wayne helt plötsligt svängde in på McDonalds. Det visade sig då att han hade bestämt sig för att bjuda alla eleverna på frukost, han betalade för all mat eftersom de missade frukosten i skolan.

loading...

Facebook/Montevallo Elementary School

Man kan ju bara spekulera hur mycket det kostade honom, då det fanns mellan 40-50 elever på skolbussen.

Waynes kollegor skrev ett inlägg på Facebook där dem skrev:

”Mr. Price, en av våra busschaufförer, sprider äkta julglädje. I tisdags, när skolan var stängd på grund av isiga vägar kunde vi inte servera frukost till barnen som vanligt, då köpte han mat från McDonalds till alla barnen på bussen. Det här kommer bli något eleverna kommer minnas för evigt!”

Händelsen har blivit känd över hela världen och Wayne har fått många hjärtliga hälsningar.

Vilken fantastisk busschaufför!