I söndagens avsnitt av ”Farmen” kommer Paolo Roberto till gården – men inte av den anledningen som man hade kunnat tro.

Paolo Roberto pratar med Maria Bjerkheden och lämnar beskedet att hon måste lämna programmet omedelbart.

I söndagens avsnitt av ”Farmen” tvingas Maria Bjerkheden att lämna programmet, men inte för att hon förlorade i Tinget.

Paolo Roberto hämtar deltagaren och ger beskedet att hon måste lämna programmet, efter att hon lagt en död höna utanför storbondens dörr.

loading...

Källa: TV4

– Det är inte respektfullt mot dina motståndare här på Farmen, och inte mot djuren. Din tid på Farmen är över, säger Paolo Roberto i programmet.

Hönan hittades död i hönshuset av en annan deltagare, därefter hade den flyttats av Maria.

– Maria, du har spelat spelet lite för hårt. Folk har kommit i kläm. Kulmen var när du lade den här döda hönan på farstun till storbondehuset. Det är inte respektfullt mot dina motståndare här på Farmen, och inte mot djuren. Din tid på Farmen är över. Så du får packa dina grejer, och så får vi bege oss härifrån, säger Paolo Roberto i programmet.

Maria är tyst medans Paolo pratar med henne, men sedan förklarar hon varför hon tog beslutet att lägga den döda hönan utanför storbonden Mahsa Farajollahis dörr.

loading...

Källa: TV4

– Jag kände det direkt när Paolo ville komma och prata, då gäller det den där förbannade hönan. Provokation, det kan man kanske se det som, jag blev bara förbannad för att hon ska bestämma precis allting. Men varsågod, här har du en höna, bestäm vart den ska ta vägen, säger Maria i programmet.

De andra deltagarna blev besvikna när Maria fick lämna programmet.

Maria berättar hur det var på farmen och anser att hon blev orättvist behandlad när hon kastades ut.  När storbonden inte var på plats så bestämde Maria sig för att lägga hönan där så länge, så kunde Mahsa bestämma hur hönan skulle hanteras senare.

– Hon hade tagit det som ett hot, men herregud, det är inte ”Gudfadern” det här, säger Maria Bjerkheden.

loading...

Efter händelsen hade hon möte med produktionen, där de undrade om hon hade ångrat sitt beteende.

Maria som äger en hästgård och jobbar med djur dagligen sa att hon stod fast vid att hon handlade rätt med hönan och därefter plockades hon bort från programmet, menar hon.

– Jag var inte ett dugg ledsen, jag blev bara förbannad. När de säger att jag inte varit respektfull mot djuren så känner jag att ”nu räcker det”, säger Maria till Expressen.