Är du sugen på att sätta lite extra guldkant på vardagen? Nu kan du förgylla ditt Ikea-kök med äkta guld.

Picky living lanserar ”Guldkant”, vilket är ett kök med knoppar och ben i 24 karats guld.

Trendigaste köket just nu är gråa kök men för  den som vill sticka ut lite extra satsar så klart på ett kök i guld.

Företaget Picky livings nya kök är väldigt annorlunda men läckert och man får genast en lyxig känsla. Benen och knopparna är pläterade i 24 karats guld, men själva luckorna och lådfronterna är bara inklädda i guldfärgad rostfri metall.

loading...

Foto: Picky living/Triss

Kollektionen är framtagen i samarbete med Triss och heter ”Guldkant”. Den kommer man kunna beställa från och med måndagen 4 mars 2019.

Precis som företagets övriga köksfronter är dessa tillverkade för att passa Ikas köksstommar ”Metod”, luckorna finns att beställa till Ikeas sideboard ”Bestå”.

– Det folkliga i Ikea möter extravagans i form av äkta guld. Ambitionen är att skapa världens mest exklusiva Ikeakök. Resultatet är fronter som sticker ut men samtidigt behåller en enkel stilfullhet, säger Picky livings vd Henrik Haij i ett pressmeddelande.

Prislappen då?

loading...

Foto: Picky living/Triss

Priset för ett kök likt det på bilden ovan kostar ungefär 92 000 kronor. Sideboardet på bilder kostar ungefär 25 000 kronor. Man behöver ju inte byta ut hela köket, man kan ju bara byta ut befintliga knoppar, och dom kostar 995 kronor styck.

loading...

Foto: Picky living/Triss