92-åringen drabbas av njursvikt och får veta att hon bara har tre veckor kvar vid liv. Men när hon får höra att barnbarnsbarnet är på väg trotsar hon alla odds.

Det här speciella paret har varit gifta i hela 75 år och vet allt om vilken stor betydelse familjen har.

Parets barnbarnsbarn Kayla Tracy delade med sig av parets historia för att visa hur äkta kärlek ser ut.

Paret fostrade tre pojkar och har nu sju barnbarnsbarn och 12 barnbarnsbarnbarn.

”Sjuttiofem år. Sjuttiofem år är hur länge dessa två turturduvor har varit gifta. genom dessa 75 år har det varit många hjärtesorger, såväl som skratt och goda stunder. De är ett gudomligt par genomgående och var alltid i kyrkan varje söndag”, sa Kayla.

Fick förödande nyheter

Men nyligen fick familjen några förödande nyheter. Kaylas 92-åriga gammelmormor drabbats av njursvikt och fick veta att hon bara hade tre veckor kvar att leva.

Kayla sa att hennes syster bestämde sig för att sluta sitt jobb för att ta hand om henne. Hennes syster var också gravid vid den tiden.

Hon tog hand om deras gammelmormor tills förlossningen startade, i vecka 36.

Posted by Kayla Tracy Photography on Sunday, February 4, 2018

”Min gammelmormor sa till henne: ‘Jag vill bara leva tillräckligt länge för att se den där lilla flickan.’ Dagen Magnolia Jean kom var min gammelmormor så upprymd! Speciellt eftersom Magnolia är uppkallad efter henne, Jean Roper,” sa Kayla.

Trotsade alla odds

Så fort hennes syster födde barn sa hon att hennes gammelmormor började visa tecken på återhämtning. Hon lagade mat och gjorde sysslor runt huset; hon kunde inte vänta tills hon kunde hålla sitt nya barnbarnsbarnsbarn.

Posted by Kayla Tracy Photography on Sunday, February 4, 2018

Kayla, som är en professionell fotograf, fångade det speciella ögonblicket på bild.

Kayla sa att hennes gammelmormor fortsatte att bli starkare och nio veckor efter att hon fick den hjärtskärande diagnosen firade hon och hennes man sin 75-åriga bröllopsdag – och Kayla var där för att ta bilder av de två på deras 85 hektar stora egendom.

Posted by Kayla Tracy Photography on Sunday, March 4, 2018

”Att ta de här bilderna är en av många anledningar till att jag blev fotograf. Att kunna pausa dessa ögonblick för min familj och för dem betyder allt för mig”, säger Kayla, som driver sitt eget fotoföretag Kayla Tracy Photography.

”Jag njuter av att fotografera dem varje sekund jag får. Jag är så välsignad att ha kunnat fånga sådan sann kärlek. En sådan kärlek kan jag bara hoppas på med min man. Jag vill att alla ska se dessa bilder och veta att sann kärlek är verklig.”

Underbart. Jag är glad att Jean fick spendera tid med familjens senaste tillskott, det gav henne helt klart en nyvunnen styrka att fortsätta.

Få vårt nyhetsbrev

* indicates required
Email *