Katy Patten och hennes make är idag lyckligt lottade med två vackra döttrar, Giuliana och Ava, men för ett par år sedan inträffade något som fick hela deras värld att rasa samman.

2011 var Katy gravid med två tvillingpojkar, och paret var exalterade och förväntansfulla inför det kommande föräldraskapet. Men efter bara 23 veckor in i graviditeten fick hon värkar, och trots att pojkarna Aiden och Gavin hade mätbara hjärtslag gick deras liv inte att rädda.  

loading...


Facebook/Lulu B Photography

Paret fick aldrig möjligheten att se Aiden och Gavin växa upp, men de är fortfarande en del av familjen. Paret ville ge sina döttrar möjligheten till en riktig familjebild, så när dottern Giuliana skulle fylla 1 år anlitade de en fotograf som kunde knäppa de unika bilderna.  

loading...


Facebook/Lulu B Photography

Mamma Katy hade nämligen en idé för hur bröderna och systrarna skulle kunna samlas på en och samma bild. Sedan fotot publicerades på Facebook, har hela världen berörts av det kraftfulla familjefotot. På det här viset kunde de visa sina döttrar att deras bröder alltid kommer stå vid deras sida.  

loading...


Facebook/Lulu B Photography

Fler och fler har sedan dess tagit efter idén att lägga till ”skuggor” i familjefotona för att symbolisera bortgångna familjemedlemmar. Det är ett vackert och enkelt sätt att minnas våra nära och kära, och samtidigt visa att de alltid kommer att finnas med oss.  

loading...


Facebook/Kali Rene Photography