I mars 2015 utspelade sig en obeskrivlig tragedi längs med vägen i Salt Lake City, USA.

Lynn Jennifer Groesbeck satt bilen med dottern 18 månader gamla dottern Lily när hon förlorade kontrollen över sin fordonet. Bilen kraschade rakt ned i en flod och eftersom det inte fanns några vittnen tog det 14 timmar innan räddningspersonalen kom till platsen och fann bilen upp- och ned i vattnet. De första som brandmännen och poliserna hörde var en kvinna skrika på hjälp. Men eftersom floden var så pass kall, kunde räddningspersonalen inte tillbringa någon längre stund i vattnet.

Läkarna konstaterade att Jennifer dog direkt i samband med kraschen, men det märkliga var att flera ur räddningspersonalen vittnade om hur en mystiskt kvinnoröst ledde dom till hennes dotter, Lily. Den 18 månader gamla bebisen satt fast i sitt bälte och hängde upp och ned, precis ovanför vattenytan. Efter hårt slit lyckades brandmännen få loss Lily och hon kunde föras till säkerhet.

Pappan kallar det inträffade ett mirakel och jag vet inte vad jag ska tro. Ibland är det kanske bäst att inte fundera så mycket, jag konstaterar bara att det Lily måste haft en skyddsängel, någonstans.

loading...

Det var en lokal fiskare som larmade räddningstjänsten efter att ha sett en bil ligga upp- och ned i vattnet. Då hade den legat där i 14 timmar. Och brandmännen och poliserna kom fram till bilen hörde de tydligt en vuxen röst säga ”Hjälp mig”.

loading...

”Innan vi tog beslutet att välta över bilen hörde vi ljudet. Jag kan inte säga från vem, men det var inifrån bilen”, berättar polismannen Jared Warner.

loading...

Personer som stod uppe på bron hörde också rop på hjälp.

”Vi pratade om det senare och alla fyra av oss kan svära på att vi hörde någon i bilen ropa ”Hjälp”, säger Warner till FoxNews.

loading...

Eftersom mamman dog direkt vid kraschen, och 18 månader Lily var medvetslös, är det ett mysterium. Kanske var det en räddande ängel som berättade för poliserna att någon levde där inne i bilen? För när räddningspersonalen vände på bilen fann de Lily, som överlevt kraschen.

loading...

Kanske ännu mer häpnadsväckande var att Lily återhämtade sig så bra. Bara några dagar efter olyckan var hon en glad liten tjej igen.

”Hennes förbättring är häpnadsväckande. Hon ler och skrattar med sina familjemedlemmar. Vi är helt tagna av Lilys framsteg och så tacksam för att hon kunde räddas”, säger mostern Jill Sanderson.

Ibland uppträder änglar i mänsklig form, men ibland visar de sig på ett sätt som är svåra att förklara. Dela gärna vidare om du tror att någon vakade över Lily!